Architect Sylvan van der Linde - Veste

Architect Sylvan van der Linde

Sylvan van der Linde is een bekende architect uit Deventer, die in het oosten van het land tekende voor meerdere beeldbepalende gebouwen, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Een opvallende man, niet alleen door zijn haardracht, maar ook door zijn ontwerpen.Sylvan van der Linde

De ontwerpen van het bureau vallen op door een sterk expressief karakter, een warme uitstraling en de nadruk die is gelegd op functionaliteit en gebruikswaarde. De architectuur is herkenbaar als modernisme, in de ruimste zin van het woord. Van boerderijstijl tot strakke, moderne kubistische woningen. Zichtlijnen met veel glas en open gevels in combinatie met de juiste lichtval en opvallend kleur- en materiaalgebruik bepalen het architectuurbeeld. Bijzondere plattegronden spelen in op de wensen van de bewoners. Het vinden van de optimale interactie tussen deze disciplines vormt het uitgangspunt bij het realiseren van eigentijdse architectuur.

Korte versie interview met architect

Volledige versie interview met architect

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2