Ontwikkelingsmanager Edwin van Haarst - Veste

Ontwikkelingsmanager Edwin van Haarst

De bewoners van Veste krijgen een hoge mate van vrijheid om hun appartement helemaal in hun eigen stijl en naar eigen wens in te delen. “Wij verkopen geen nee”, zegt Edwin van Haarst, ontwikkelingsmanager voor Koopmans. “Bijna alles kan, mensen hebben alle vrijheid om hun woondroom te realiseren. Zolang het technisch kan, willen wij het waarmaken.” Uiteraard moet het allemaal ook passen binnen de huidige regelgeving.

KWALITEIT EN LUXE BINNEN HANDBEREIK

Veste is zo bijzonder om 2 redenen, aldus Edwin. “Ten eerste de locatie; bij de binnenstad, in het groen, aan het water, de rustige plek nabij de Coehoornsingel. Ten tweede het hoogwaardige karakter. Dit is echt een Edwin van Haarsthigh end woonomgeving. Daar richten we alles op; het ontwerp, de architectuur, maar ook de inrichting en het afwerkingsniveau zijn heel hoogwaardig.” Royale stelposten De appartementen zijn in basis al heel compleet. Mensen kunnen daarbij alles kiezen wat ze willen, geeft Edwin aan. “De indeling kan naar eigen hand gezet worden door bijvoorbeeld scheidingswanden te plaatsen of weg te laten. Maar ook de keuken is heel luxe, met alle apparaten die je nodig kunt hebben, zoals een combimagnetron, oven, inductiekookplaat, bordenwarmer en vaatwasser. Elk appartement heeft minimaal 2 slaapkamer en badkamers met luxe tegels, een (dubbel) wastafelmeubel, een douche met glazen douchewand, hoogkwalitatieve kranen…” De kopers mogen zelf uitkiezen welke stijl en kleur ze willen en hoe luxe ze het willen maken. Edwin: ”er zijn zeer royale stelposten opgenomen voor de keuken en badkamers. Wil iemand een super-de-luxe

badkamer en een goedkopere keuken, dan kan dat ook. Moet alles helemaal over de top zijn? Dan kan dat uiteraard ook uitgevoerd worden.” Ultieme woonbeleving Edwin ziet de nieuwe bewoners al voor zich. “Dat zijn bijvoorbeeld mensen die royale plattegronden willen, een rustige omgeving. Ze hoeven niet meer in de tuin te werken, maar willen wel lekker buiten zitten op een royaal, overdekt terras. Levensgenieters. We zien veel (ex-) ondernemers maar ook mensen die in het westen hebben gewoond en nu terugkeren naar het oosten. Dit is ook zo’n bijzonder project, dat vind je elders in het land niet. Die mensen hebben vaak al een hele wooncarrière achter de rug, wij willen ze hiermee nog een extra aanvulling geven: de ultieme woonbeleving.”

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2