CILO Interieurarchitecten - Veste

CILO Interieurarchitecten

Na aankoop van een appartement in Veste wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met CILO. Zij kunnen u desgewenst verder helpen met inrichting, vloer- en wandaankleding en verlichting.

Cilo Interieurarchitecten

Elke inrichting is persoonlijk. De een houdt van lezen aan tafel, de ander wil lekker liggen op de bank en tv kijken. Huisdieren vragen om een andere materialisering dan iemand die alleen woont. De interieurarchitecten van cilo zijn natuurlijk op de hoogte van trends, maar die zijn nooit leidend. De bewoners en zijn of haar wensen, dáár gaat het om!

Emma Peters

EMMA PETERS

“Het gaat altijd om mensen”, geeft Emma Peters, interieurarchitect bij CILO, aan. “Ongeacht de situatie of het budget, gaat het om de persoonlijke wensen en voorkeuren. Wil iemand actief zijn in huis of juist relaxen, moet er een atelier komen of plek voor een vleugel, zijn er kinderen of dieren? Dat zijn belangrijke zaken om vooraf te weten, zodat u daar bij de bouw nog rekening mee kunt houden.”

Dit is precies de reden dat Emma al zo vroeg mogelijk in het proces aan hoopt te haken bij de kopers van Veste. “Dan kunnen we bouwkundig nog aanpassingen doen en een goed verlichtingsplan opstellen. Als ze dat willen natuurlijk. Hoe eerder wij met de bewoner aan tafel zitten, hoe beter. Vroeg instappen scheelt veel werk, tijd en geld. Daar wordt het eindresultaat alleen maar mooier van.”

Michel Arends

Michel Arends

Collega Michel Arends vult aan: “vanaf het eerste moment denken wij mee over wat past bij u en hoe gaan we het daar naar inrichten. Wij hebben al een aantal tekeningen en proefopstellingen gemaakt, dus we kennen de villamenten goed. Dat is fijn, we bruisen van de ideeën. We hebben ook veel contact met Sylvan, de architect, over hoe hij en wij het zien. Zo creëer je high end synergie. Hij gaat voor het hoogste plan, wij als interieurdeskundigen leggen daar nog 2, 3 klassen bovenop. Wij kunnen het helemaal af maken.”

Elk interieurplan is heel persoonlijk, geeft Michel aan. “We kunnen bijna alles aanpassen. Wilt u een gastenverblijf of een atelier, de keuken aan de andere kant, een badkamer in de slaapkamer voor een hotelachtige beleving? Het kan (bijna) allemaal! Wij maken een totaal interieurplan, inclusief tekeningen
en een 3D model. Vervolgens gaat de woonadviseur van Koopmans met het technische team bespreken of al deze wensen ook mogelijk zijn en wat de bouwtechnische en financiële consequenties zijn.”

Cilo

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2