Wethouder boort eerste paal voor bouw villamenten en penthouses Veste Zutphen - Veste

Wethouder boort eerste paal voor bouw villamenten en penthouses Veste Zutphen

Met het boren van de eerste paal, gaf wethouder Mathijs ten Broeke maandagmiddag 13 mei 2019 het officiële startsein voor de bouw van het project Veste aan de Coehoornsingel in Zutphen. Dat gebeurde onder toeziend oog van omwonenden en toekomstige bewoners van deze unieke appartementen en penthouses voor wie dit tevens een mooie gelegenheid was om nader kennis te maken met elkaar.

Veel vrijheid voor bewoners
TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert het project Veste dat bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 24 luxe appartementen en 4 penthouses. De woningen zijn gasloos, worden voorzien van een duurzame klimaatinstallatie voor verwarming en koeling en ze krijgen een hoogwaardige en luxe afwerking. De bewoners hebben veel vrijheid om hun appartement of penthouse naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats.

Klaar voor de toekomst
In het derde woongebouw vestigt zich een organisatie die een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners creëert waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen centraal staan.
Die persoonlijke zorgvraag kan variëren van thuiszorg in eigen woonomgeving en tijdelijk verblijf in een zorghotel tot wonen met zorg in een luxe woning in het gebouw. Professionele zorg en begeleiding dus in een luxe comfortabele woonomgeving. Kopers van Veste zijn hiermee zowel met hun eigen appartement als met hun woonomgeving klaar voor de toekomst.

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2