Exclusieve particuliere zorg - Veste

Exclusieve particuliere zorg

Najaar 2019 start de bouw van blok 2 van nieuwbouwproject Veste in Zutphen. Hier huren mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een luxe en comfortabel appartement. Ze krijgen er de particuliere zorg en voorzieningen die nodig zijn. Het gaat om in totaal circa 30 exclusieve woonzorg-huurappartementen en 7 tijdelijke (hotel)zorgplekken. De architectuur van het gebouw is vrijwel gelijk aan die van de andere gebouwen. De indeling binnen het pand is echter totaal anders en geschikt voor mensen die én zorg nodig hebben én graag wonen in een rustige en vooral luxe omgeving met alle comfort dat ze wensen.
Binnenkort meer (contact)informatie voor dit woonzorggebouw.

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2