Even onze buren voorstellen - Veste

Even onze buren voorstellen

Met ingang van zomer 2021 hebben Veste 1 en 3 De Gouden Leeuwgroep als buren.

De Gouden Leeuw Groep is een familiebedrijf dat als sinds 2000 actief is in de particuliere zorg en ondertussen 2 zorglocaties heeft in het oosten van Nederland. De Gouden Leeuwgroep biedt zorg op maat, afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. De zorg varieert van zorg in eigen woonomgeving, dagbesteding en tijdelijk verblijf in een zorghotel tot aan wonen met zorg in één van de eigen accommodaties. Het kan gaan om thuiszorg, verzorgingshuis, verpleeghuiszorg, ziekenhuis verplaatsende zorg of terminale zorg. Met de invulling van Veste 2 hebben ook de toekomstige bewoners van Veste 1 en 3 een extra voorziening bij de hand. Denk bijvoorbeeld aan aanvullende (zorg)ondersteuning thuis of de mogelijkheid van maaltijdservice. Een prettig idee voor de toekomst.

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2