Veste 2 wordt definitief zorgresidentie - Veste

Veste 2 wordt definitief zorgresidentie

Net voor de kerst 2019 heeft Care Property Invest NL de overnameovereenkomst getekend ten behoeve van zorgresidentie ‘de Gouden Leeuwgroep’ in Veste.

De Gouden Leeuw Groep levert straks vanuit een van de gebouwen van Veste exclusieve particuliere zorg in Zutphen. Care Property Invest maakt dit financieel mogelijk en is dit overeengekomen met Koopmans Projecten.

In Veste 2 huren mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een luxe en comfortabel appartement. Het is een nichemarkt. Huurders die hiervoor kiezen krijgen er particuliere zorg op maat en alle comfort die ze wensen of nodig hebben. Het gaat om 29 exclusieve woonzorg-huurappartementen en 7 tijdelijke (hotel)woonzorgstudio’s. De indeling van de huurappartementen is geschikt voor mensen die én zorg nodig hebben én graag wonen in een rustige en luxe en comfortabele omgeving.

De bouw van het woon/zorg gebouw is inmiddels gestart. Oplevering staat gepland in juni 2021.

Meer nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2