Coehoornsingel Zutphen - Prachtige woonlocatie | Veste

Idyllisch wonen nabij de Coehoornsingel in Zutphen

Veste ontleent haar naam aan de oude vestinggracht, waarvan de restanten nog altijd zichtbaar zijn. De Coehoornsingel in Zutphen is een mooie woonomgeving. De klassieke panden, het historische water en het rijke groen geven uw nieuwe woonomgeving veel allure.

Water, natuur, sport en recreatie

Het leven is heerlijk! Alles heeft u hier bij de hand. U kunt hier genieten van het rustgevende water van de Berkel. Ontspannen wandelen in het fraaie park, ook wel bekend als het Engelsche Kerkhof. Een potje tennissen op de Lawn Tennis Club Zutphen. En lekker rondslenteren in het historische centrum van Zutphen. Alles ligt op loopafstand.

ONTDEK DE WONINGTYPEN NABIJ DE COEHOORNSINGEL ZUTPHEN

Ziet u het helemaal zitten, wonen in een luxe en comfortabel appartement bij de Coehoornsingel in Zutphen? En bent u nieuwsgierig naar uw woonmogelijkheden? Er zijn zes typen appartementen en penthouses. Neemt u alvast zelf een kijkje; uiteraard helpen wij u graag persoonlijk verder:

bekijk de appartementen


(klik voor een vergroting)

Ligging

Ontwikkeling

Woonadviseur: Suzanne van Harten (SUZ&ZO) 06 15602961
www.koopmans.nl

Verkoop & inlichtingen

Thoma Post Makelaars Zutphen
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
Tel. 0575 515404
zutphen@thomapost.nl
www.thomapost.nl

ten Hag Zutphen
Spittaalstraat 93
7201 EC Zutphen
Tel. 0575-516361
zutphen@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Nieuwbouw appartementen Gelderland       Disclaimer        Cookie policy        Privacyverklaring        Realisatie: Stijlgenoten

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2