Nieuwbouw-appartementen Gelderland

Nieuwbouw-appartementen Gelderland

Zoekt u naar mooie nieuwbouw-appartementen in Gelderland? Ontdek dan beslist Veste, een heerlijke woonomgeving met 28 nieuwbouw-appartementen in Zutphen. U woont hier aan de historische Coehoornsingel, aan de rand van het sfeervolle en gezellige centrum van de voormalige Hanzestad. En met de Veluwse natuur binnen handbereik.

Moderne en lichte architectuur

Het gaat om Top of the bill nieuwbouw-appartementen met moderne en lichte architectuur. Hier woont u heerlijk, met alle comfort die u wenst. Geniet van de hoogwaardige afwerking en luxe inrichting. En van de mooie ligging op loopafstand van het historische centrum van Zutphen. Alles binnen handbereik dus!

NOG NIEUWBOUW-APPARTEMENTEN IN ZUTPHEN BESCHIKBAAR!

Veste bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 28 luxe nieuwbouw-appartementen en penthouses. In het hart van Zutphen, Gelderland! Er zijn nog appartementen beschikbaar! In het derde woongebouw komt hoogwaardige particuliere zorg. Hier huren mensen veelal tijdelijk een luxe en comfortabel appartement met professionele zorg en begeleiding.

Zutphen, een verborgen parel

Als voormalige Hanzestad is Zutphen heel aantrekkelijk om te wonen. Het is er gemoedelijk en gezellig. Er zijn talrijke leuke winkels, goede restaurants en gezellige terrasjes. En Zutphen is ook een mooie, sfeervolle stad die historie ademt. Niet te groot, niet te klein. Ideaal voor wie houdt van zowel gezelligheid als rust. En zowel van de stad als de natuur. Kortom, Zutphen is een verborgen parel.

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek

Ook de omgeving is prachtig. Op korte afstand van Zutphen vindt u het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Fantastisch om hier te wandelen, fietsen en sporten. Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek heeft bossen, heidevelden en weilanden. Bijzonder zijn ook de uiterwaarden langs de IJssel. Het Veluwemeer is een oase voor liefhebbers van varen en surfen.

Veel historische stadjes om te ontdekken

Gelderland is ook een provincie met talrijke historische stadjes. Zoals de voormalige Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doetinchem, Hattem, Zwolle, Kampen, Elburg en Harderwijk. Allemaal prachtige steden en stadjes die veel sfeer en historie ademen. Om van te genieten. Winkelen gaat prima in steden als Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Ook een stad als Zutphen heeft verrassend veel leuke winkels, zowel de bekende ketens als lokale winkeltjes. Wonen in Gelderland gaat prima in Zutphen.

Vele attracties

In Gelderland is ook genoeg te doen, ook met kinderen. Van Dolfinarium tot Paleis Het Loo. En van Het Nationale Park De Hoge Veluwe (met het Kröller-Müller museum) tot Julianatoren. En natuurlijk Burger’s Zoo, Het Nederlands Openlucht Museum, Airborne Experience en nog veel meer. Volop attracties dus in Gelderland.

Mis uw kans niet, schrijf u vandaag nog in

Wilt u graag wonen in één van onze luxe nieuwbouw-appartementen in Zutphen, Gelderland? Bekijk onze 6 typen appartementen. En neem gerust contact op voor uitleg en meer informatie. Onze woonconsulent neemt u bij de hand. Ze is benieuwd naar uw wensen en situatie. En vertelt u alles wat u wilt weten om een goede keuze te kunnen maken, natuurlijk zónder verplichtingen.

Zutphen, een verborgen parel

Als voormalige Hanzestad is Zutphen heel aantrekkelijk om te wonen. Het is er gemoedelijk en gezellig. Er zijn talrijke leuke winkels, goede restaurants en gezellige terrasjes. En Zutphen is ook een mooie, sfeervolle stad die historie ademt. Niet te groot, niet te klein. Ideaal voor wie houdt van zowel gezelligheid als rust. En zowel van de stad als de natuur. Kortom, Zutphen is een verborgen parel.

OP DE GRENS VAN DE VELUWE EN DE ACHTERHOEK

Ook de omgeving is prachtig. Op korte afstand van Zutphen vindt u het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Fantastisch om hier te wandelen, fietsen en sporten. Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek heeft bossen, heidevelden en weilanden. Bijzonder zijn ook de uiterwaarden langs de IJssel.

Mis uw kans niet, schrijf u vandaag nog in

Wilt u graag wonen in één van de luxe nieuwbouw-appartementen in Zutphen? Bekijk onze 6 typen appartementen. En neem gerust contact op voor uitleg en meer informatie. Onze woonconsulent neemt u bij de hand. Ze is benieuwd naar uw wensen en situatie. En vertelt u alles wat u wilt weten om een goede keuze te kunnen maken, natuurlijk zónder verplichtingen.

Ja, graag vrijblijvend contact

DAAROM WONEN IN VESTE ZUTPHEN

Moderne, statige nieuwbouw-appartementen |  Volop luxe en wooncomfort  | Vlakbij het historische centrum van Zutphen

Ontwikkeling

Woonadviseur: Suzanne van Harten (SUZ&ZO) 06 15602961
www.koopmans.nl

Verkoop & inlichtingen

Thoma Post Makelaars Zutphen
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
Tel. 0575 515404
zutphen@thomapost.nl
www.thomapost.nl

ten Hag Zutphen
Spittaalstraat 93
7201 EC Zutphen
Tel. 0575-516361
zutphen@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Nieuwbouw appartementen Gelderland       Disclaimer        Cookie policy        Privacyverklaring        Realisatie: Stijlgenoten

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2