Wonen in Zutphen - Sfeervol, gezellig en verrassend | Veste

Monumentale binnenstad

wonen in zupthen

historische grandeur, gelderse gezelligheid

In het kleinschalige appartementengebouw Veste woont u vlakbij het historische centrum van Zutphen. Een heerlijke stad met een dorps karakter. Sfeervol, gezellig en verrassend, met een veelzijdig winkel en horeca-aanbod. Perfect voor een snelle boodschap, een heerlijk dagje winkelen of een hapje eten. Ontdek hoe dat is, wonen in Zutphen:

Schrijf u in

Het historische centrum op loopafstand

Zutphen heeft niet alleen vele monumenten, spannende hofjes en gezellige markten, maar ook goede restaurants, moderne winkels, leuke zelfstandige detaillisten en vele bruine kroegen. Hier hoeft u zich geen dag te vervelen!

De statige coehoornsingel

De Coehoornsingel vormt een woonomgeving met allure. De klassieke, fraaie panden, het historische water en het vele groen geven de buurt grandeur. Hier kunt u heerlijk wandelen en even ontspannen terwijl u geniet van al het moois om u heen.

Hanzestad zutphen: plek met een verhaal

Zutphen was ooit een belangrijke Hanzestad. Door haar strategische ligging aan de IJssel en de Berkel, floreerde de handel hier welig. Die rijkdom van destijds is nog steeds te zien aan de vele fraaie historische panden in de stad. U kunt nog volop genieten van oude pakhuizen, koopmanshuizen, kerken en zelfs delen van de vesting.

“Welkom in mijn stad, welkom in zutphen”

Ontwikkeling

Woonadviseur: Suzanne van Harten (SUZ&ZO) 06 15602961
www.koopmans.nl

Verkoop & inlichtingen

Thoma Post Makelaars Zutphen
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
Tel. 0575 515404
zutphen@thomapost.nl
www.thomapost.nl

ten Hag Zutphen
Spittaalstraat 93
7201 EC Zutphen
Tel. 0575-516361
zutphen@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Nieuwbouw appartementen Gelderland       Disclaimer        Cookie policy        Privacyverklaring        Realisatie: Stijlgenoten

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2